fbpx
Design interior

10 scaune din ratan

Mobilierul de Ratan a avut o revenire importanta in ultimii ani, folosindu-se in interioarele nostalgice si retro, inspirate din anii 70.

Caracteristici:

Ratanul face parte din familia palmierilor, fiind originar din Africa si Asia. Este o planta durabila si regenerabila, puternica si usoara. Este deosebit prin faptul ca poate fi vopsit in orice culoare. Puteti sa folositi negru pentru o abordare clasica, sau alb pentru un aspect proaspat, aerisit.

Tendinte:

Noua interpretare a ratanului este eleganta si moderna si isi poate gasi cu usurinta locul in casele noastre. Calitatea grafica, modelele impletiturilor, textura, combinatia cu alte materiale (piatra, lemn, metal sau piele), face ca mobilierul din ratan sa fie ideal pentru piesele de accent.

Scaunele din ratan pot fi intregrate cu usurinta intr-o amenajare in stil scandinav, industrial, modern, clasic sau boho chic.

In acest articol am ales sa va prezentam cateva interpretari contemporane ale House Doctor, inspirate de mobilierul scandinav din anii 1950. Pentru accesibilitate, am ales din noua colectie Industriell de la IKEA, creata in colaborare cu designerul olandez Piet Hein Eek.

Alege-ti  preferatul!

 

Produse:

2

3

4

5

6

7

8

9

10