fbpx
Bife Sim 2019

BIFE – SIM 2019 Targ international de mobila si design

BIFE-SIM este o platforma de lansare a noutatilor in industria mobilierului si designului interior, ajungand anul acesta la editia a XXVIII-a.  Au participat peste 230 de companii romanesti si internationale, care au expus diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic la cel modern, finisaje si tehnologii.

Targul a avut loc intre 12 si 15 Septembrie 2019 la Romexpo, si a fost organizat in 6 saloane astfel: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucatarii, Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat si Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.

Ce standuri am remarcat si ce ne-a placut anul acesta la BIFE.

Stand AMY WHITE

Amy White este o companie care produce si comercializeaza paturi de tip BoxSpring.

Sunt lucrate manual si au o gama variata de culori si tesaturi. Toate paturile oferite de ei sunt proiectate special pentru fiecare client in parte. Daca ai nevoie de dimensiuni care ies din valorile standard, inaltimea zonei de odihna sa fie modificata in functie de nivelul genunchilor, marimea picioarelor patului si design-ul acestora, modelul spatarului cu dimensiuni personalizate, ei indeplinesc toate aceste aspecte.

Ce ni s-a parut cel mai interesant si inovativ este faptul ca, poti personaliza continutul fiecarei jumatati a saltelei in functie de greutate, inaltime si daca ai probleme cu spatele, poti opta pentru arcuri tari, medii sau moi.  Structura patului BoxSpring este alcatuita din: Box, Saltea si Topper.

Boxul – cadrul patului este facut din lemn masiv, in interiorul lui se gasesc arcuri impachetate individual, cuprinde peste 225 de arcuri/mp si ofera o garantie de25 de ani. Salteaua – are cel de-al doilea strat de arcuri impachetate individual, structura este din spuma poliuretanica, cuprinde 334 de arcuri/mp, husa este detasabila si se poate spala. Topper – cuprinde latex ce este folosit in interiorul topper-ului, spuma Memory, husa este realizata din materiale de calitate superioara.

Pentru mai multe informatii intrati aici.

Stand FAIN

Din pasiunea pentru antichitati a luat nastere Fain. In 1995 au venit in Romania si au inceput sa produca mobilier, tapiterie si articole decorative.

Produsele lor pun accentul pe articole din materiale naturale: lemn, sticla, ceramica, lana, bumbac, piele. In cadrul evenimentului au avut expuse produse din colectia Boho&Co, House Collection si Mossroom.

Pentru mai multe informatii intrati aici.

Stand SMUKT LIV

Skumt Liv este distribuitor autorizat al produselor Bolia.

Noua colectie a fost creata impreuna cu designeri talentati din intreaga lume. Produsele sunt inspirate din traditia scandinava. Colectia are ca punct de plecare durabilitatea prin materialele folosite. Produsele sunt lucrate manual si  realizate din materiale calitative precum lemn masiv, lana, marmura sau piele. Cei de Smukt Liv ofera 5 ani garantie la produsele cumparate.

Pentru mai multe informatii intrati aici.

Stand CUBE 44

Cube 44 este formata dintr-o echipa tanara de designeri de mobilier, dar care au experienta in acest domeniu. Conceptul lor este de a crea solutii de mobilier inteligent  si functional.

In prezent au aproximativ 100 de modele in colectii si continua sa isi extinda portofoliul. Produsele lor sunt fabricate din materii prime ucrainene, lemnul si metalul folosit sunt verificate pentru conformitatea cu mediul. Compania produce mobilier mulandu-se pe tendintele actuale, avand produse ce pot fi folosite in locuinte, birouri, spatii publice sau private.

Pentru mai multe informatii intrati aici.

Am ramas placuti surprinsi de atentia fata de materiale si tesaturile naturale alese, dar in aceeasi masura expozantii au tinut cont si de functionalitate. 

Multifunctional si modular sunt doua cuvinte cheie pentru a descrie mobilierul acum.