fbpx
design interior

5 pasi pentru un dormitor primitor

Dormitorul este cea mai intima camera a casei. O modalitate de a gasi inspiratie atunci cand decorati un dormitor este sa urmariti tendintele pentru a fi in pas cu ele, combinate intotdeauna cu gustul vostru personal, prin lucruri care vor dura in timp, fara a va limita la ce este la moda.

Iata cinci sfaturi simple:

1.Materiale moi și naturale.

Una dintre principalele tendințe este de a proiecta interioare pentru a va ajuta starea de bine. Dormitorul este locul unde sa va odihniti, relaxati, unde sa va reincarcati bateriile. Materialele au un rol cheie, astfel puteti folosi materiale si tesaturi naturale, variatii de texturi si nuante, deoarece acestea aduc un sentiment de caldura.

2.Tapetul.

Tapetul revine puternic din spate. Motivul pentru care ar trebui sa folositi tapetul nu este doar pentru rolul sau decorativ, ci pentru a aduce un plus de intimitate dormitorului. Alegerea potrivita a tapetului ofera, in cele din urma, o senzatie suplimentara de confort si profunzime in orice camera.

3.Mobilier multifunctional si modular. In general, spatiul pentru dormitoare nu este unul generos si din ce in ce mai multe persoane stau in chirie. Drep urmare, noile tendinte in designul de mobilier se adapteaza la aceste nevoi. Multifunctional si modular sunt doua cuvinte cheie pentru a descrie mobilierul de astazi. Pentru a economisi spatiu este benefic sa alegem mobilier modular.

4.Suprafete vitrate decorative.

Suprafetele vitrate decorative, pe langa utilitatea lor, plasate in locuri adecvate pot crea iluzia de spatiu. Puteti alege ca usile dulapului sa fie din sticla transparenta, colorata sau fumurie si de ce nu, oglinda.

5.Iluminatul artificial.

Alegeti intotdeauna lumina calda pentru dormitor. Puteti folosi becuri cu o temperatura de 3000 K, pentru iluminatul general din tavan, iar ca lumina de veghe alegem un iluminat mai discret.

Iata si cateva idei de cum puteti integra aceste elemente in dormitoarele voastre si de unde puteti cumpara produsele.

Alegeti mereu ce vi se potriveste!

design interior

design interior dormitor

design interior dormitor

design interior dormitor


Previous
Next

Produse:

pat

set pilota

patura

taburet lemn

perdea

tava lemn

dulap

comoda

comoda

vaza

oglinda

vaza

decoratiune

decoratiune

ghiveci

stropitoare

tapet

plafoniera

aplica

noptiera

lumanare

lumanare

planta

vaza

covor

fata de pernita

fata de pernita